Büsscher

A Büsscher & Hoffmann a bitumenes és polimerbitumenes lemezek vezető gyártója Ausztriában, amelyeket lapos-, zöld- és magastetők védelmére, valamint hidak és építmények időjárás és környezeti hatások elleni szigetelésére használnak. A nagy hagyományokra visszatekintő vállalat több mint 160 év tapasztalattal rendelkezik a tető- és vízszigetelő rendszerek gyártása terén. Ebből a know-how-ból meríti a Büsscher & Hoffmann a termékei továbbfejlesztéséhez szükséges innovációs és ösztönző erőt.

10 jó ok, hogy miért válassza a Büsscher & Hoffmann bitumenes lemezeit

Természetes építőanyag

A bitumen kiváló minőségű, az emberi egészségre és a környezetre teljesen ártalmatlan építőanyag. Vízben nem oldódik, és rendkívül ellenálló az agresszív vízel és szénsavval szemben.

Maximális időjárás-állóság, rugalmasság és szakítószilárdság

A nyár és a tél, a nappal és az éjszaka közötti szélsőséges hőmérséklet-ingadozás, valamint az olyan időjárás-változások, mint a napsütés, az eső, a jégverés vagy a hóesés nem okoznak gondot. Az anyag rendkívül rugalmas, nyújtható és nagy szakítószilárdságú.

Öregedésálló

Minden tetőnél a hosszú évek alatt természetes öregedési folyamat megy végbe az időjárás hatásai miatt. Nálunk azonban a nyersanyag és a késztermék kiváló minőségének köszönhetően a Büsscher lapostető élettartama megfelelő karbantartás mellett egyedülállóan hosszú.

Maximális biztonság

A többrétegű kivitelezés, a mechanikai ellenálló képesség garantálja a szigetelés tartós tömítését.

Egyszerű és költségkímélő feldolgozás

Lemezeink a hideg évszakokban is egyszerűen és biztonságosan elhelyezhetők. A bitumenből vagy más technológiával (pl. műanyagból) készült meglévő tetőszigetelések is egyszerűen és gyorsan felújíthatók. Így időt és pénzt takaríthat meg.

Tökéletes összkép

A széles színválasztéknak köszönhetően a szigetelőlemezek harmonikusan belesimulnak az építménybe és a környezetbe. Emellett felület csekély tömege miatt – szemben cserepes tetőkkel – alacsonyabb költségekkel jár a tartószerkezet kialakítása.

A saját tapasztalatainkra építünk

A lapostetők építése terén eltöltött 160 év tapasztalattal a háta mögött a Büsscher & Hoffmann mérvadó szerepet játszott a tető- és vízszigetelő rendszerek továbbfejlesztésében, és így technológiai előnyre tett szert.

A legjobb költség haszon arány

A hosszú élettartam és öregedésálló tulajdonsága miatt a felújított tető rendkívül értékálló. A bitumenes lemezek szükség esetén több évtized után is nagyobb ráfordítás nélkül átalakíthatók, és az épület teljes élettartama alatt garantálják az időjárás elleni védelmet.

Tökéletes támogatás

A bitumenből és polimerbitumenből készült tető- és vízszigetelő rendszerek osztrák piacvezetőjeként a Büsscher & Hoffmann megbízható partnere az építtetőknek, tervezőknek és kivitelezőknek. Erre szakosodott munkatársaink közvetlen, partneri viszonyon alapuló támogatást adnak minden műszaki és gazdasági kérdésben, további egyéni tanácsadást és rugalmas kapcsolattartást biztosítanak – ez különbözteti meg a többiektől a minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó üzemünket.

Kiszállítás az építési területen felhasználható állapotban

A Büsscher & Hoffmann számára magától értetődik, hogy határidőre, az építési területen felhasználható állapotban költségmentesen a helyszínre szállítja a termékeket. A szigetelőanyagokat pontosan az egyeztetett időpontban a helyszínre szállítjuk, így az építkezés késedelem nélkül folytatódhat.