Siniat

ÚJ MÁRKA A PIACON - SINIAT

„Siniat márka az erősségeinket, ambícióinkat és az innováció szellemét tükrözi. Előttünk, az Etex Csoporttal együtt, nagy lehetőség áll! Eljött az idő, hogy felhasználjuk óriási képességeinket, tapasztalatunkat és a cégünk potenciálját"

BERNARD LEKIEN, CEO

PIACI POZÍCIÓNK MA

Gipsz alapú megoldások és építőipari rendszerek egyik piacvezető európai szállítója vagyunk.

Az erős piaci pozíciónkra az avignoni (Franciaország) műszaki központtól származó innovációk, valamint a cégünk irányítási módja ad garanciát. Versenytársakkal szembeni fölényt a vevőkkel való relációk helyes kezelésével, valamint a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot ill. értékesítési és marketing kiszolgálást biztosító munkatársaknak köszönhetően növeljük.

SHAPING THE WAY PEOPLE BUILD

Az új név, a Siniat, rövid és merész. Az ambícióinkat szimbolizálja és segít a bennünk rejlő potenciál felszabadításában.

Az új logónkat a gipsz kristályok alakja és dinamikája ihlette - csillogó, kemény és tiszta. A működésünk új módját szimbolizálja. Képviseli az cégünkben rejlő energiát és azon módszer alakítására vonatkozó ambíciónkat, ahogyan létrejönnek az épületek, és növekszik a lakóinak életszínvonala.

Az új név és új azonosság új jelszót is igényeltek, mely számunkra útjelző tábla. A jelszó: „Shaping the way people build”, vagyis szabad fordításban „Alakítjuk azt a módot, ahogyan a házakat építjük” , a célunkat adja vissza, és tükrözi erős építőipari gyökereinket.

POTENCIÁLT FELSZABADÍTANI

Az emberek, terek és piacok alapos megértése a tevékenységünk alapja. Célunk annak jobb megértése, ami a társadalmakban, városokban és a körülöttünk lévő térben történik.

Az Ügyfelek igényeire vonatkozó tudást arra használjuk fel, hogy pénzügyileg elérhető és környezetbarát megoldásokat találjunk, és vezessünk be. Olyanokat, melyek forradalmasítják az épületek építési módját, és növelik lakóinak életszínvonalát.

Status quo-ba soha nem egyezünk bele, és a határokat mindig bővíteni akarjuk. Határozottak vagyunk, jobban akarunk működni, és egyre jobb eredményeket akarunk elérni a vetélytársak felülmúlásával és megelőzésével. Ez különböztet meg bennünket a piac többi szereplőjétől.

Világszerte az összes piaci szegmensünkben elismerésre törekszünk az egyedi hozzájárulásunkért ahhoz, hogyan építenek és élnek az emberek.

STANDARDOKAT KÍVÁNUNK KITŰZNI

Cégünk DNA - ja a szakemberek, mérnökök és technikusok csapatai, akik ambiciózus innovációikkal standardokat határoznak meg a piacon.

Műszaki Fejlesztési Központjaink speciális és legkorszerűbb berendezésekkel rendelkeznek, melyek lehetővé teszik termékeink teljesítményének mérését és paramétereinek javítását.

Képességek, ambíciók és tehetségek egyedi kapcsolatával rendelkezünk, ami lehetővé teszi számunkra annak a módszernek a forradalmasítását, ahogyan az emberek a házakat építik.

ÍME NÉHÁNY INNOVATÍV TERMÉKÜNK:

NIDA Hydro gipszkarton lemez az épületen belüli és külső használatra.
NIDA PWA - vibroakusztikus szalag a kétsoros teherhordó szerkezetű gipszkarton válaszfalakhoz.
NIDA LS acélprofil, mely részleges borítású biztonságos és stabil falak építését teszi lehetővé.
NIDA Szilárd - megnövelt ütőszilárdsággal, nedvesség- és tűzálló tulajdonságokkal rendelkező gipsz-forgács lemez.
NIDA RTG - ólom bevonatú gipszkarton lemez olyan helyiségekbe, ahol röntgen sugarakat sugárzó berendezések találhatók.

IGÉNYEK GONDOS KUTATÁSA

Érdekelnek bennünket az emberek, a környezet, a helyek és a társadalmak. Megértjük, hogyan használják ki az emberek a teret, és hogyan akarnak élni.

Az Ügyfelek igényeire vonatkozó tudást arra használjuk fel, hogy azonosíthassuk és bevezethessük azokat a pénzügyileg elérhető és környezetbarát megoldásokat, melyek forradalmasítják azt a módot, ahogyan létrejönnek az épületek, és növelik lakóinak életszínvonalát.

ÁTTÖRŐ INNOVÁCIÓ A PIACI ÉS VEVŐI IGÉNYEK ISMERETÉNEK RÉVÉN
A VEVŐK IGÉNYE:

Könnyű építési módszerrel épített, ütésnek ellenálló falak és plafonok.

VÁLASZUNK:

NIDA Szilárd áttörő rendszer fejlesztése. NIDA Szilárd lemezek a következőket garantálják:
megnövelt ellenálló képességet ütésekkel szemben;
ellenálló képességet az ideiglenesen ható nedvességgel szemben;
megnövelt ellenálló képességet tűzzel szemben.

PÓTOLHATATLAN PARTNERNEK LENNI

A kitűzött cél elérése érdekében a szolgáltatás minőségébe befektetünk. Példaszerűen kiszolgáljuk a vevőket és betartjuk az ígéreteinket.

Hosszú távú működési perspektívával rendelkezünk és az ügyfeleink üzletének szerves részévé kívánunk válni – ez lehetővé teszi Ügyfeleink számára magasabb érték létrehozását és a piac vetélytársaknál jobb befolyásolását.

PIACI ÚTTÖRŐNEK LENNI

Látnokok vagyunk! Rendelkezünk tapasztalattal, és elfogadjuk azt a tényt, hogy nem mindig vagyunk képesek a megfelelő megoldást ajánlani. Azonban szüntelenül új ötleteket vezetünk be a piacra az emberek, terek és piacok igényei alapján.

ÍME EGY PÉLDA:
NIDA Hydro kültéri használatra az első olyan gipszkarton lemez, mely az üzleti és lakásépületek homlokzatain szerelhető.

NIDA Hydro a következőket jelenti:
Ellenálló képesség a víz és magas nedvesség hatásaival szemben
Ellenálló képesség a változó időjárási viszonyokkal szemben (eső, fagy)
Ellenálló képesség ütésekkel szemben (EN 15283-1 szerinti ‘I’ jelölés)
Könnyű megmunkálhatóság. Megegyezik a hagyományos szárazépítési módszerrel
Könnyű szerelés. Becsavarozás előtt nincs szükség előzetes fúrásra
Könnyű vágás standard gipszkarton lemez vágókés segítségével.
Könnyen mozgatható. Könnyebb, mint a cement lemez. A súly csak 10,8kg/m2.
Magas méretstabilitás.
Ellenálló képesség penészedéssel szemben.
Használható alapként csempe, festék, gyapjú/hungarocell ill. belső vakolat alá (pl. külső álmennyezet).