Skip to main content

Teljeskörű
szaktanácsadás

Teljeskörű
szaktanácsadás

Szaktanácsadóink felkészülten várják kérdéseidet, akár a festéket, nyílászárót, csempét, járólapot, illetve tetőt- és szigetelést érintő kérdésekben, akár a speciális anyaghasználatot, technikát kívánó megoldásokkal kapcsolatban.

Tovább

Anyagszükséglet
-számítás, árajánlat

Anyagszükséglet
-számítás, árajánlat

Hozd be tervrajzodat, alaprajzod: kiszámoljuk helyetted a szükséges anyagszükségletet, és elkészítjük mellé költségvetését is, a szükséges tételekre pedig árajánlatot adunk.

Tovább

Bemutatóterem,
anyagminta

Bemutatóterem,
anyagminta

Országszerte összesen 44 Építőponton és Építőpont Plus áruházunkban találkozhatsz építőanyag, nyílászáró, fürdőszoba, valamit festékeinket bemutató mintafalainkkal, szalonjainkkal. Kérd anyagmintáinkat a szaktanácsadóinktól!

Tovább

Bel-és kültéri festék
színkeverés

Bel-és kültéri festék
színkeverés

Az Építőpontjainkon és az Építőpont Plus áruházainkban elérhető festékcentrumokban keresd festékkeverő szolgáltatásunkat, ahol egyaránt kérheted homlokzati festékek, vakolatszínezők, beltéri színezőanyagok keverését.

Tovább

3D fürdőszoba
tervezés

3D fürdőszoba
tervezés

A 3D fürdőszoba tervezés egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk. A kész 3D fürdőszoba modellben akár úgy sétálhatsz, mintha máris kész lenne, és ha szükségét érzed, még a kivitelezés előtt változtathatsz az elképzeléseden.

Tovább

Kiemelt
ügyfélkezelés

Kiemelt
ügyfélkezelés

Kérd projektmenedzsereink követő, gondoskodó segítségét építkezésed végig kíséréséhez. Házépítésed, beruházásod során dedikált HUFBAU kapcsolattartó segít a hibás választás elkerülésében, tájékoztat a lehetséges megoldásokról, és szakmai segítséget nyújt döntéseid meghozatalában.

Tovább

HUFBAU
Hűségprogram

HUFBAU
Hűségprogram

Válaszd Hűségkártya Programunkat és légy tagja egy építő közösségnek! Építőanyagaink mellett rengeteg hasznos, napi barkács, festék és kisgép termékünk is megvásárolható. Érdemes már személyes látogatásod mellett kiváltanod Hűségkártyádat!

Tovább

Ingyenes
parkolás

Ingyenes
parkolás

Vásárlás, szaktanácsadás idejére válaszd ingyenes parkolónkat! Belvárosban, fizetős övezetben elérhető Építőpontjaink parkolója biztosítja a teljeskörű és nyugodt anyagválasztás, -beszerzést.


Házhozszállítás,
daruzás

Házhozszállítás,
daruzás

Nehéz építőanyagod Építőpontjainkról házhoz szállítjuk, a megjelölt időben és helyen pedig ledaruzzuk. Szükség esetén kérd csak daruzási szolgáltatásunkat, amelynek feltételeiről többet Építőpontjainkon tudhatsz meg.


Raktározás

Raktározás

Megvásárolt termékeidet, szükség esetén, egyéni megállapodás keretében, a felhasználás idejéig akár ingyen raktározzuk.


Bérlés

Bérlés

Népszerű utánfutó bérlési szolgáltatásunk, de kisgép kölcsönzési lehetőségünk is egyre keresettebb. A szolgáltatás csak nagyobb, Építőpont Plus áruházaink szolgáltatásai között elérhető, elérhetőségéről érdeklődj Építőpontjainktól.


*Egyes szolgáltatásaink elérhetősége Építőpontonként eltérő, kérünk, a szolgáltatásokról előzetesen érdeklődj Építőpointjainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és legyél naprakész akcióinkról!