Skip to main content

HUFBAU Hűségkártya

Havonta frissülő ajánlatok

Térj vissza minden hónapban legalább egyszer, és keresd havonta frissülő ajánlatainkat a HUFBAU Kuponplázában!

Hűségkártya igénylése

Gyűjtsd a vásárlásaid után járó HUFBAU pontokat, és szerezd meg velük a kedvezményeket, termékeket jelentő kuponokat!

Már a regisztráció 300 pontot, amelyeket már az első vásárlás alkalmával is felhasználhatsz. Kérd HUFBAU Hűségkártyádat az Építőpontokon!

Pontgyűjtés

Vásárlásaid után 1000 forintonként 5 pontot írunk jóvá Hűségkártyádon. Csak mutasd fel a kártyán található vonalkódot minden vásárláskor, és kövesd nyomon egyenleged a kartya.hufbau.hu oldalon.

Még többet adunk

A pontjaidért szuper vásárlási kedvezményeket, hasznos termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatsz a kuponplázában, amelyet aztán kártyakibocsátó Építőpontunkon válthatsz be.* *Az ajánlatok a kártyakibocsátó Építőpontonként eltérőek lehetnek.

Könnyen igényelhető

Kérd az Építőpontokon személyesen névre szóló HUFBAU Mesterkártyádat: regisztrálj a helyszínen online, és máris tiéd a kezdő 300 pont és a kuponkedvezmények.

Extra pontok

Keresd a dupla, tripla pontot érő ajánlatainkat, sőt, névnapodon és születésnapodon is extra pontokkal jutalmazunk. És ne felejtsd el elkérni vásárlás előtt kiviteleződ HUFBAU Mesterkódját, hogy vásárláskor átadhasd, ami további 5 extra pontot jelent neked!

Hűségkártya

Jó ajánlatokkal díjazzuk a hűséged! HUFBAU Hűségkártyáddal egész évben kedvezményes ajánlatokkal várunk Építőpontjainkon, ahol minden hónapban frissülő építőanyag és barkács ajánlatokkal várunk!

Termékek HUFBAU áron

Keresd a HUFBAU üzletekben országszerte elérhető termékeket a HUFBAU áron!

A HUFBAU Hűségkártyát hónapról hónapra egyre több helyen éred el az országban:

*A HUFBAU Hűségkártya Programról részletes információk,
az Általános Szerződési Feltételek a kartya.hufbau.hu oldalon érhetők el.