Skip to main content
NYÍLÁSZÁRÓK

Nyiss ablakot a világra!

Válasszon széles kínálatunkból, egyedi méretre gyártással, vagy szabvány méreteinkből homlokzati, beltéri és tetőtéri nyílászárókat!

Hőszigetelés

Minden otthon lelke a hőszigetelés! A legegyszerűbb, 2 rétegű, gázzal töltött üvegtábláktól a három, esetleg több rétegű üvegezés is kérhető. Egy régebbi, vagy panel építésű ingatlannál megfelelő a költéshatékonyabb, kisebb hőértékű nyílászáró is, egy szigetelt otthonál már elengedhetetlen a legalább 1.15 Uw hőátbocsátási értékű nyílászárók alkalmazása, amely nemcsak az üvegtáblától, hanem a tokozástól is függ. Ezért, ha tehetjük, válasszunk legalább hat karmás megoldásokat, tetőtéri ablaknál pedig gondosan válasszuk ki a hőszigetelő keretet!

Biztonság

Az alap szerkezetek mellett választhatsz biztonságosabb kivitelt az ablakokhoz, amelyek kettő vagy négy ponton is záródnak akár, a nyitószerkezetük pedig fúrásvédett lemezekkel védettek. Kérheted vastagabb üveggel, de kifejezetten biztonsági üveggel is, amelynek skálája változatos. Ajtók esetében az 5 záródási pont az alap, de egy MABISZ minősítésű zárszerkezet további két acélcsapot is használ. A biztonságot és az időállóságot acélkerettel és fa- ill. fémforgács ajtólap merevítéssel emelheted.

Szín

A fehér mellett a négy alapszín, a dió, az aranytölgy, a mahagóni és az antracit a legkeresettebb színváltozat, hiszen ebből az öt színből minden kiegészítő elérhető, legyen az párkány, redőny, zsaluzia, vagy akár takaróléc. Természetesen egyedi színeket is választhatsz! Beltéri ajtóknál a felület minősége is számít: az ún. CPE felület sokkal tartósabb, ellenállóbb megoldást kínál, mint hagyományos dekorfólia bevonat.

homlokzati nyílászárók

beltéri nyílászárók

tetőtéri nyílászárók

Kapcsolódó cikkek

Kérj ajánlatot
szaktanácsadónktól