Skip to main content
Egyéb kategória2021. február 25.

TOP Kereskedelmi partner

Archive
image

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. évről-évre megrendezi a kereskedői partnertalálkozóját, melyen a Hufbau Téglacentrum lett a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. top partnere.

A Balatonfüreden megrendezett kereskedői partnertalálkozón rekord számban gyűltek össze a meghívottak, akik jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát és hozzájárultak egy felejthetetlen este létrejöttéhez. Átadásra kerültek az ARANY-EZÜST-BRONZ partneri elismerések is. Ezen felül értékelték a TOP10 kategóriába sorolt partnereiket is, akiknek a munkáját szintén elismerik és nagyra becsülik. 2017-ben ismét a Huf-Bau Téglacentrum Kft. lett a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. top partnere.

A minőségi otthonok szakértője

A Pécs és vonzáskörzetében megjelenő Dunántúli Napló ingyenes melléklete a Top 100. A kiadvány célja, hogy a megye városainak legjobb gazdasági teljesítményt nyújtó vállalkozásait mutassák be. Büszkén mondhatjuk, a Huf-Bau Téglacentrum Kft. is helyet kapott a magazinban. Vállalkozásunkat a minőségi otthonok szakértője címmel megjelent cikk mutatja be az olvasók előtt.

2018 Tető-fal konferencia

Ahogy az elmúlt évben, úgy idén márciusban ismét megrendezésre került a tető konferenciánk. Idén egy plusz nappal bővítettük az előadásokat, mégpedig falazással kapcsolatos előadókkal. Az előadásokra mindkét nap szép számmal érkeztek hallgatók a botykapeterdi Pálma vendéglőbe. A vendégek figyelemmel kísérték végig az előadók prezentációit, melyet délben egy finom ebéddel, a nap végén pedig totó sorsolással és ajándékokkal háláltunk meg. A sikert követően jövőre újra megrendezésre fog kerülni a konferencia sorozat új előadásokkal.

"

Lucza Gergő

Népszerű

hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ajánlott cikkek