Skip to main content
Rami & Máté2021. február 25.

Elkezdődött a nagy munka…

archive
image

Elkezdődött a nagy munka, teljesen tiszta lappal, illetve falakkal indulnak, így ebbõl még bármi lehet majd.

Elkezdődött a nagy munka, teljesen tiszta lappal, illetve falakkal indulnak, így ebbõl még bármi lehet majd. Azaz: bármi már nem, mert ahogy Rami posztjából is kiderül: a burkolat színével kapcsolatban Máté elképzelése, azaz a sötét színvilág nyert. Sportosan fogalmazva 1-0 a javára, na de messze még a vége!

A sötét burkolóanyagokkal kapcsolatban gyakran megfogalmazódik az az észrevétel, hogy kisebb helyeken nem szabad õket alkalmazni, mert szûkítik a teret. Erre azt lehet mondani, hogy igaz is, meg nem is, mert a lapok mérete, a lefektetés módja és a hozzá választott fuga és a fürdõ további elemei nagyban befolyásolják majd az összképet. Ami mindenképpen a sötétebb árnyalatok mellett szól, hogy nem annyira koszolódnak és a használat is csak kevésbé, illetve késõbb látszik rajtuk és ez egy kisgyermek mellett fontos szempont lehet. Ráadásul a sötét burkolatú fürdõszobákra jellemzõ egyfajta klasszikus elegancia, ami remekül fog passzolni a személyiségükhöz.

Valami azonban a színárnyalattól függetlenül biztos: a választott burkolat minõségére Ramónának és Máténak nem lehet majd pana, a Paradyz kõlapok ugyanis nemcsak minõségükben, de megjelenésükben is a prémium kategóriához tartoznak. 

Tehát a fürdõszoba lassan alakul már, ugyanakkor még nagyon sok dologban kell döntést hozniuk Ramónáéknak, így például a szaniterekkel kapcsolatban. Bár valóban esztétikai kérdésekben nem mindig tudnak elsõre megállapodni, egyben azonban igen és erre minden felújításba kezdõnek szeretnénk felhívni a figyelmét: a minõség fontos! A biztonságosság és tartósság mindent megelõzõ szempont kell legyen, ha otthonunkról van szó.

Jövõ héten megtudhatjuk, hogy alakul a burkolás és hogy mutatnak a választott kõlapok a helyükön. Mi már nagyon várjuk!

Népszerű

hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ajánlott cikkek