Skip to main content
Rami & Máté2021. február 25.

Kész Rami és Máté álomfürdője!

Archive
image

Kész Rami és Máté álomfürdője!

Megfelelő alapanyag, szuper szakemberek, pár hét munka és néhány kompromisszum: ennyire volt ahhoz szükség, hogy elkészüljön Kiss Ramóna és Lékai Máté fürdőszobája.

Ha „sportszerűen” összesítenénk a végeredményt, akkor Máté 2:0-ra nyert, hiszen az általa választott burkolat és zuhanyzó került beépítésre, de azért nem gondolnánk, hogy Rami a helyzet vesztesének érzi magát. A napokban közzétett videójukban szerette volna bemutatni azokat a részleteket, amikről még nem volt szó eddig, de Máténak köszönhetően nem úgy alakult a felvétel, mint elképzelte – így most mi részben átvesszük a feladatot.

 

Mi az, amiről eddig még nem esett szó?

 width=Radaway zuhanyfal

Egy zuhanyzónál – és ebben Máté biztos egyet is értene velünk -  a létező legelegánsabb megoldás a mindenféle felesleges keretektől, merevítésektől mentes üvegfal (már persze ahol a fürdő adottságai ezt lehetővé teszik). Aki hasonlóan vélekedik, annak biztosan elnyeri tetszését a Radaway Modo New II Walk In zuhanyfal, amit ők is választottak.

Az edzett üvegből készült, Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott, minimalista stílusú üvegfal remekül elválasztja a zuhanyzót a fürdő többi részétől miközben átlátszó üvegének köszönhetően tágítja a teret. Stabilitását az elegáns króm rögzítő elemek biztosítják, távtartó rúdjának mozgatható feje pedig lehetővé teszi a rögzítést abban az esetben is, ha a fal nem teljesen egyenes.

 width=

Grohe zuhanytelep

Elegáns zuhanyfalhoz pedig elegáns és minőségi zuhanyszett dukál – vagy éppen fordítva. Bárhogy is, a feltételeknek messzemenően megfelel a Rami kívánságára beépített Grohe Smartcontrol zuhanyszett.

A letisztult megjelenésű, az alkalmazott technológiának köszönhetően könnyen kezelhető és víztakarékos csaptelep minden modern fürdő központi eleme lehet. Ami a takarékosságon túl igazán nagyszerű benne, hogy az összes cső, és lényegében a csaptelep is a falba kerül beépítésre, így a falon csak egy nagyon elegáns, vékony vezérlőegység látható.

Ahogy mondani szokás, az ördög a részletekben rejlik: ebben a fürdőben minden alapanyag, kiegészítő nagy gonddal lett kiválasztva, nem csoda, hogy ilyen szép, harmonikus lett a végeredmény.
Mi a HufBau nevében igazán örülünk neki, hogy az első lépésektől az utolsó simításokig segíthettük megvalósulását!

 

Ha tetszik a fürdőszoba bármelyik eleme vagy csak tanácsot, segítséget szeretnél kérni fürdőd tervezéséhez, átalakításához, fordulj bizalommal kollégáinkhoz!

Népszerű

hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ajánlott cikkek