Skip to main content
Szaniter és gépészet2021. február 25.

Schiedel kandallók

archive
image

A valódi tűz élménye okos helykihasználással

A valódi tűz élménye okos helykihasználással

Évezredes hagyománya van annak, hogy a tüzet a ház közepére helyezzük, ahol a leginkább hasznosítani és élvezni tudjuk melegét. A házépítést tervezők nagy része szívesen élvezné az igazi lángok adta meleget otthonában, gyakran azonban hiányzik az ehhez szükséges hely. A Schiedel KINGFIRE és SIRIUS kandallók helytakarékosan gondoskodnak a meghitt hangulatról, és a kandallókhoz méretezett, megfelelő Schiedel kéménnyel együtt kerülnek beépítésre.

A Schiedel kandallórendszerek előnyei

  • Kis helyigény
  • Tökéletes hatásfok
  • A lakótértől függetlenül biztosított az égési levegő
  • Szabadalmaztatott, önzáródó kandallóajtók
  • Letisztult dizájn

 

Schiedel KINGFIRE a készházak kandallója - A Kingfire egy vakolásra vagy burkolásra kész, simított felületű, emeletmagas betonkürtőbe kerül beszerelésre, és tetszés szerint, a háztulajdonos egyéni ízlése szerint alakítható ki a külső felülete. A kandallómodul Schiedel ABSOLUT 18TL kéménnyel folytatható, amellyel megoldható a kandalló égési levegőjének lakótértől független biztosítása.

Schiedel SIRIUS gyors és szép szabadon álló kandalló - A Sirius letisztult stílusának köszönhetően sokféle belső térbe beilleszthető. A kandalló egy Permeter Smooth Air kéménnyel folytatódik, mely a lakótértől függetlenül üzemel, és az égési levegő utánpótlásáról is gondoskodik.

Ajánlott cikkek