Skip to main content
Hírek2022. március 9.

Új HUFBAU üzlet nyílt Debrecenben

Építőpont Magazin
image

Új HUFBAU Építőanyag- és barkácsüzlet nyitott Debrecenben. A lakossági vásárlókat és kivitelezőket egyaránt kiszolgáló új kereskedés mindent biztosít egy új ház építéséhez vagy felújításhoz.

A Balmazújvárosi út 30. szám alatt nyílt meg Debrecen legújabb építőipari- és barkácsüzlete.

A HUFBAU Kelet-magyarországi új kereskedésének megnyitóján Barcsa Lajos hangsúlyozta: "A következendő években több tízezres új munkahelyekre számítunk Debrecenben, ez azt eredményezi, hogy egyre többen szeretnének Debrecenben és az agglomerációban élni. Ehhez számítunk a magánfejlesztőkre, így a DP Cégcsoport tagjaira, építkezésben és építőipari anyagkiszolgálásban egyaránt."

Az új HUFBAU Építőanyag- és barkácsüzletet a DP cégcsoport tagja, a DP Ker Kft. üzemelteti. A kereskedelmi cég így biztosítja a megrendelők és a lakosság részére a minőségi és innovatív szolgáltatásokat, amelyeket a partnerek már a Dryvit Profitól megszokhattak.

Bana László, a DP cégcsoport tulajdonosa szerint: "A cégcsoport stabilitását mutatja a kereskedelmi cégünk megnyitása, amely segíti a beszerzési nehézségeket leküzdeni, ezáltal építkezéseink, beruházásaink továbbra is kiszámíthatók megrendelőink számára."

„A pandémia után és a jelenlegi háborús helyzetben egy dolgot tudunk tenni, előre tekinteni” – mondta a HUFBAU Országos Központ cégvezetője, majd hozzátette:

"Ki kell törni a tradicionális piacokból, amit az építőanyag-kereskedelem megszokott. Ezt képviseljük a HUFBAU-nál, és nagy öröm számunkra a debreceni kereskedés."

"Nehéz időket élünk most, de ebben a kifordult világban minden partnerünknek korrektséget ígérünk." - emelte ki a hivatalos megnyitón Vincze János , a debreceni HUFBAU üzlet kereskedelmi vezetője.

A HUFBAU debreceni üzlete több mint száz stratégiai gyártó-, beszállító partnerével együtt szinte minden építőipari és barkácsterméket forgalmaz, és várják az egyéni vásárlókat és kivitelezőket egyaránt, legyen szó építkezésről vagy feélújításról.

Népszerű

hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image
hírek-blokk-kép-1 image

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ajánlott cikkek