Skip to main content
Hírek2021. május 24.

Útjára indul a HUFBAU Kedvenc Márka Hetek!

Építőpont Magazin - Leier, Terran
image

2021. májusa nem csak a kellemes tavaszi időjárást hozta el nekünk, hanem Építőpont hálózatunk új attrakcióját a „HUFBAU Kedvenc márka heteket” is.

Vásárlóink hónapról hónapra kiemelt márkáinkat és legjobb termékeiket ismerhetik meg közelebbről. A termékportfólión kívül informálódhatnak az aktuális ajánlatokról, programokról, beláthatnak a gyártási folyamatok mögé vagy megismerhetik az aktuális trendeket, alkalmazási tanácsokat kaphatnak. Természetesen a rengeteg érdekesség és hasznos információ mellett az egyedülálló árakról és kedvezményekről is gondoskodtunk, így a kiemelkedő termékminőség mellett a kedvező ár is adott!

Az Ön kertje, az Ön ízlése szerint! - Leier TAVERNA a Kedvencekben

A tavasz jellemzően a kerti munkálatok időszaka, ennek megfelelően a Leier a hobbi kertépítészeknek kedvez ajánlat csomagjával. Egyik legsikeresebb térkő típusuk a TAVERNA. A térkő sikeressége egyszerű formáinak és széles színválasztékának köszönhető. Ezen ismérvei széles körben alkalmazhatóvá teszik.

A különböző színek kombinációja, a változatos mintázatok és formák kialakítása pedig közel végtelen variációs lehetőséget biztosít. Ennek köszönhetően a tulajdonos saját személyiségéhez illő, egyedi megjelenést alakíthat ki kertjének, udvarának vagy medencéjének. A díszburkolatok alkalmazásának sokszínűségéről és a Leier „felséges” térköveiről korábbi cikkünkben írtunk már, érdemes elolvasni!

Az esztétikum mellett természetesen a funkció sem elhanyagolható szempont a megfelelő térkő kiválasztása során. A Leiertől megszokott magas termékminőség jellemző a TAVERNA térkövekre is, szűk fugák és stabil, csúszásmentes felület gondoskodik a biztonságos közlekedésről, a nagy teherbírásnak köszönhetően pedig a személyautó forgalom sem okoz problémát.

A TAVERNA térkő promóciónk keretein belül 5.990 Ft-os négyzetméter áron, 3 méretben és 7 különböző színben kapható Építőpont hálózatunkban! Remek kiegészítője lehet a Leier térburkoló szegélyköve.

Klasszikus megjelenés, gazdaságos kivitelezés Terran Ronova Plus a Kedvencekben

Az enyhe tavaszi időjárás a kert felújítása mellett a héjazat cseréjéhez is kiváló körülményeket biztosít. Május hónap másik kedvenc márkája a Terrán, ennek megfelelően kiváló tetőcserepeket is találhat akciós kihelyezéseinken.

A klasszikus színek és formák kedvelőinek készült a Renova Plus alapcserép, mely a legtöbb otthon hangulatához kiválóan illeszkedik. Méretének és strapabíróságának köszönhetően gazdaságos, hosszú távú megoldást kínál. A téglaszínben kapható Renova Plus kiváló választás családi házak fedésére, hiszen falusi és kertvárosi környezetbe is kiválóan illeszkedik.

A színtartósságról a Terrán Colorsystem technológiája gondoskodik, mely egy speciális felületkezelési eljárás. A kezelés során kialakult öntisztuló felület hosszabb távon megőrzi eredeti színét, ellenállóbb az UV sugárzással szemben és vonzó, természetes selyemfényt bocsájt ki.

Promóciónk keretein belül a Renova Plus tégla színű alapcserép most 225 forintos darabáron kapható, melynek kiváló kiegészítője lehet a Terrán Medifol TOP 270-es fóliája. A fólia kifejezetten alacsony hajlásszögű tetőkhöz lett kialakítva, erős szakítószilárdságának és hőellenállásának köszönhetően hosszú évekre vízhatlan tetőteret biztosít tulajdonosa számára.

Saját otthonunk kialakítása egy összetett, gondos tervezést megkövetelő feladat, melyben a Hufbau most is az Ön segítségére lesz. Kövesse Kedvenc márka heteinket és ismerje meg a piacvezető márkák termékpalettáját, a termékek mögött meghúzódó fejlett technológiát és az uralkodó építőipari trendeket! A megfelelő információk birtokában már nem okoz gondot az álomotthon megtervezése.

HUFBAU Győr
9025 Győr, Bécsi u. 14.
HUFBAU Csorna
9300 Csorna, Bartók B. u. 57-59.
HUFBAU Mosonmagyaróvár
9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 10.
HUFBAU Szombathely
9700 Szombathely, Varasd u. 18.
HUFBAU Kapuvár
9330 Kapuvár, Rákóczi F. u. 18.
HUFBAU Körmend
9900 Körmend, Rákóczi F. u. 107.
HUFBAU Kiskőrős
6200 Kiskőrös, Dózsa György út 67.
HUFBAU Kecskemét
6000 Kecskemét, Könyves K. krt. 22-26.
HUFBAU Soltvadkert
6230 Soltvadkert, Szentháromság u. 86.
HUFBAU Nyíregyháza
4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 30.
HUFBAU Pécs
7622 Pécs, Bacsó Béla utca 4.
HUFBAU Pécs
7622 Pécs, Batthyány utca 10.
HUFBAU Dunaföldvár
7020 Dunaföldvár, Füzes sor 10.
HUFBAU Kaposvár
7400 Kaposvár, MÁV Teherpályaudvar
HUFBAU Nyírbátor
4300 Nyírbátor, Császári u. 77.
HUFBAU Paks
7030 Paks, Ipari park
HUFBAU Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Móri út 102.
HUFBAU Mór
8060 Mór, Deák F. u. 91-93.
HUFBAU Balatonboglár
8630 Balatonboglár, Zrínyi u. 051/4
HUFBAU Tatabánya
2800 Tatabánya, Deák F. u. 14.
HUFBAU Velence
2481 Velence, Kiss u. 28.
HUFBAU Hajdúszoboszló
4200 Hajdúszoboszló, Kossuth u, 71.
HUFBAU Balatonalmádi
8220 Balatonalmádi, Álmos u. 2.
HUFBAU Balatonfüred
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 25/B.
HUFBAU Siófok
8600 Siófok, Marosi u. 8.
HUFBAU Ajka
8400 Ajka, Timföldgyár u. 5.
HUFBAU Veszprém
8200 Veszprém, Pápai út 30.

 

 

 

Ajánlott cikkek