Skip to main content
Hírek2022. május 12.

Veszprémben nyílt a HUFBAU első építőanyag- és barkácsáruháza

Építőpont Magazin
image

Veszprémben nyílt meg május 13-án a HUFBAU első építőanyag-és barkácsáruháza. Az új kereskedés egyszerre szolgálja ki lakossági és szakmai vásárlók igényeit a családi ház építésétől a lakások felújításáig.

A HUFBAU Veszprémben, május 13-án nyitotta meg első építőanyag- és barkácsáruházát, ezzel a város és a kelet-balatoni régió újabb kiemelkedő kereskedéssel gazdagodott. A forgalmas balatonalmádi út mellett, a Tartu utca 1. szám alatt található új HUFBAU Áruház 3300 négyzetméter alapterületen, 1300 négyzetméter üzlettérrel, hamarosan induló korszerű, drive-in rendszerrel várja lakossági és szakmai vásárlókat egyaránt.

 

KERESD NYITÁSI AKCIÓINKAT A WWW.HUFBAU.HU/VESZPREM OLDALON!

 

Építőanyagtól a barkácson át a kertépítő megoldásokig

Az áruház sajátja, hogy egyaránt kínál a már megszokott HUFBAU áron építőanyagokat az építkezéshez, szigeteléshez, tető és nyílászáró cseréhez, ugyanakkor a felújítók is megtalálják a számukra igazán értékes termékeket.

A HUFBAU zászlóshajója ezért a hagyományos építőanyagok mellett a munkaruházat és munkavédelem eszközeivel, a fürdőszoba felújítás kellékei, a csempe, járólap, szaniter, csaptelep, vagy az otthoni festés, felújítás eszközei, mint a festékek, festőszerszámok, szerszámgépek, szerszámok és kiegészítők széles kínálatával üde színfoltot biztosít a régió életében.

A vásárlói igényekhez igazították a kerti kínálatot is, amely a kertépítés alapjait biztosító építőanyagok, pl. térkő és teraszburkoló elemek mellett a kertápolás eszközeit is kínálja a fűnyírótól akkumulátoros kéziszerszámokig, öntözéstechnikáig.

KERESD NYITÁSI AKCIÓINKAT A WWW.HUFBAU.HU/VESZPREM OLDALON!

 

A lakossági érdeklődők és a kivitelezők is megtalálják a számításukat

A széles termékválaszték mellett képzett és már tapasztalt szaktanácsadók nyújtanak segítséget a célnak leginkább megfelelő anyagok kiválasztásához. kiszámolják a szükséges anyagmennyiséget, vagy a 250 négyzetméteres fürdőszoba bemutató termében elkészítik fürdőszobánk virtuális 3d tervét, és házhoz szállítják a megvásárolt,  megrendelt termékeket. végig kísérik a házépítés, felújítás teljes folyamatát, és támogatnak a váratlan helyezetek megoldásában.

 

A lakossági vásárlók számára elérhető HUFBAU Hűségkártya program számos remek ajánlatot tartogat, és a megkülönböztetett figyelem a szakmai vásárlók, kivitelező partnereknek is jár: a kedvezményeket is adó Mesterkártyával több extra szolgáltatás elérhető, szakmai program látogatható.

 

A szaktanácsadók és kiszolgálást a pár hónap múlva induló, korszerű drive-in rendszer is segíti, amely a szerződött kivitelezőknek és később magánszemélyeknek is elérhető. Az áthajtásos, nagy részben önkiszolgáló folyamat egyszerűsíti a nagytételű vásárlást, megkönnyítve és meggyorsítva a rakodást, anyagbeszerzést, amely a mai építkezéseknél, felújításoknál sokszor válhat létkérdéssé.

 

KERESD NYITÁSI AKCIÓINKAT A WWW.HUFBAU.HU/VESZPREM OLDALON!

 

 

A HUFBAU Csoport Veszprémben

„Mindig is a célunk volt, hogy az építkezők, felújítók igazi partnere legyünk. Már a kezdetektől, induló tüzépként is fontosnak tartottuk, hogy ne csak a termék minősége legyen kiváló, hanem hogy szaktudásunkkal és megfelelő termékismerettel is támogassuk az építkezőket, felújítókat. A veszprémi HUFBAU Áruház hatalmas mérföldkő mind a HUFBAU, mind a családi vállalkozásunk életében, és a régióban, de talán a hazai építőiparban is.”– mondta Schneiderné Piedl Anna, a beruházást végző Piedl-Ker Kft. ügyvezetője.

A HUFBAU Csoport magyar családi vállalkozások tulajdonában álló építőanyag-kereskedő hálózat, amely franchise rendszerben, 45 ponton működik országszerte. A HUFBAU Csoport tagjaként és egyik tulajdonosanként a veszprémi áruházat építő Piedl-Ker Kft. két további építőanyag kereskedéssel, HUFBAU Építőponttal Balatonalmádiban és Balatonfüreden is jelen van.

A vállalkozás 2004 óta szereplője a Veszprém megyei építőanyag-piacnak, az alig párszáz milliós és pár fős kezdeteket követően mára több mint 60 munkavállalóval működik, 2021-ben pedig átlépték a 4 milliárd forintos éves árbevételt. A Piedl-Ker Kft. nemcsak a HUFBAU Csoport, hanem az ország egyik kiemelkedő, fejlesztésre és innovációra építő, dinamikusan növekvő vállalkozása, amely értve a lakossági és szakami vásárlók igényeit, rugalmasan alkalmazkodik a piac igényeihez, változásaihoz.

 

KERESD NYITÁSI AKCIÓINKAT A WWW.HUFBAU.HU/VESZPREM OLDALON!

Ajánlott cikkek