Skip to main content
Hírek2022. június 24.

Ünnepélyesen felavatták a HUFBAU első építőanyag- és barkácsáruházát

Archive
image

Egy hónapos próbaüzem után, június végén Veszprémben avatták fel a HUFBAU első Építőanyag- és barkácsáruházát.

A HUFBAU Veszprémben, június 23-án avatta fel ünnepélyesen első építőanyag- és barkácsáruházát, ezzel a város és a kelet-balatoni régió újabb kiemelkedő kereskedéssel gazdagodott. Az új HUFBAU Áruház 3300 négyzetméter alapterületen, 1300 négyzetméter üzlettérrel, hamarosan induló korszerű, drive-in rendszerrel várja lakossági és szakmai vásárlókat egyaránt.

 

A VESZPRÉMI HUFBAU ÁRUHÁZAz új HUFBAU Áruház a barkács, festék és kerti termékek mellett a már megszokott HUFBAU áron kínálja a klasszikus építőanyagokat is: a teljes családi ház építése, felújítása egy helyről megoldható, akár a fal, a tető, akár a szigetelés, vagy éppen a belsőépítészeit munkák kerülnek középpontba. Készletről elvihető széles kínálat várja a fürdőszoba felújítókat, az otthonukat kifestőket, legyen szó barkácsgépekről, festékről, festőszerszámokról, munkaruháról, vagy a kert népszerű kiegészítőiről a növénykaróktól, a díszkavicstól a grillen át a térkőig.

 

 

Új, értékálló áruházzal gazdagodott Veszprém és a régió

Szalagátvágás: Kovács István Cégvezető;  Piedl György Alapító, tulajdonos; Brányi Mária Veszprém város alpolgármestere; Schneiderné Piedl Anna Ügyvezető; Ovádi Péter Országgyűlési képviselő; Dr. György László innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkár; Dankó Miklós Titusz Áruházvezető

„Magyar anyagból, magyar technikával, magyar mesterekkel!” - kezdte az Országház építésénél használt jelmondattal megnyitó beszédét Dr. György László innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkár. György méltatta a magyar családi vállalkozások tulajdonában álló HUFBAU-t, amely meghatározó szerepet tölt be a hazai építőanyag-kereskedelemben, és amely a most megnyílt áruházzal tovább erősíti a magyar vállalkozások piaci pozíciót.

Az avató ünnepségen köszöntőt mondott Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője, aki elismerte a beruházó, a HUFBAU Csoport részeként és egyik tulajdonosaként működő Piedl-Ker Kft. közel két évtizedes munkásságát, a régióban tett munkahelyteremtő erőfeszítéseit, amelyhez beszédében Brányi Mária, Veszprém város alpolgármestere is csatlakozott.

„A HUFBAU Csoport 2022-ben töltötte be 18. életévét. Ez a nagykorúság egyben léptékváltást is jelent a HUFBAU életében, nem kisebb célt kitűzve, mint a hazai építőanyag-kereskedelem megújítását, egy új áruházi modell megalkotását.” – emelte ki az eseményen Kis Sándor, a HUFBAU Csoportot vezető HUF-BAU Csoport Kft. ügyvezető igazgatója, aki kitért a Csoport kereskedelmi megújulása mellett a HUFBAU márka megújulására is.

Piedl György, a Piedl-Ker Kft. alapítója, ügyvezetője személyes hangvételű beszédében köszönte meg a közel húsz éves támogatást szakmai partnereinek, vásárlóinak, akik lehetővé tették a vállalkozás töretlen fejlődését. A mostani, több mint egymilliárd forint összértékű beruházás után a cég vezetését és az áruház üzemeltetésének stafétáját lányának adta át. A generációváltás jegyében tartott beszédében Schneiderné Piedl Anna, - akinek már a nevéhez fűződik a HUFBAU Áruház életre keltése, üzemeltetése -, a cég fő értékei, az innovációba, fejlesztésbe vetett hitt mellett a munkatársak nyitási folyamatban mutatott alkotó, aktív szerepét méltatta.

 

A HUFBAU Csoport és a Piedl-Ker Kft.

Új kereskedelmi modell, új áruháztípus: a veszprémi HUFBAU Áruház

A HUFBAU Csoport magyar családi vállalkozások tulajdonában álló építőanyag-kereskedő hálózat, amely franchise rendszerben, 45 ponton működik országszerte. A HUFBAU Csoport tagjaként és egyik tulajdonosanként a veszprémi áruházat építő Piedl-Ker Kft. két további építőanyag kereskedéssel, HUFBAU Építőponttal Balatonalmádiban és Balatonfüreden is jelen van.

A vállalkozás 2004 óta szereplője a Veszprém megyei építőanyag-piacnak, az alig párszáz milliós és pár fős kezdeteket követően mára több mint 60 munkavállalóval működik, 2021-ben pedig átlépték a 4 milliárd forintos éves árbevételt. A Piedl-Ker Kft. nemcsak a HUFBAU Csoport, hanem az ország egyik kiemelkedő, fejlesztésre és innovációra építő, dinamikusan növekvő vállalkozása, amely értve a lakossági és szakami vásárlók igényeit, rugalmasan alkalmazkodik a piac igényeihez, változásaihoz.

Ajánlott cikkek