Skip to main content
Hírek2022. február 8.

Veszprémben nyílik a HUFBAU első építőanyag- és barkácsáruháza

Építőpont Magazin
image

Tavasszal nyílik Veszprémben a HUFBAU első nagyáruháza, amely több mint 3000 négyzetméteren, több ezer termékkel, korszerű drive-in kiszolgálással, felkészült szaktanácsadókkal várja az építkezőket, a felújítókat és a kivitelezőket.

Kiemelten széles termékválaszték

A HUFBAU tavasszal, összesen 3300 négyzetméteren nyitja első építőanyag- és barkácsáruházát, Veszprémben, a Tartu utca 1. szám alatt.

A hazai építőanyag-kereskedelmet megújító HUFBAU zászlóshajója nemcsak a számára hagyományos építőanyagok, munkaruházat és munkavédelem elérhetőségében, hanem a felújítók számára fontos termékek, mint a csempe, járólap, szaniter, csaptelep, festék, festőszerszám, kézi szerszám, szerszámgép, tetőtéri ablak, beltéri ajtó és kiegészítők széles kínálatában is üde színfolt a régió életében.

A tavasszal nyitó új HUFBAU áruház országosan is egyedülálló erőssége, hogy kül- és beltérre, 1300 négyzetméter ügyféltéren, egy időben kínál építőanyagot és eszközöket a házépítéshez, lakásfelújításhoz.

 

A kiemelten széles termékválaszték mellett, képzett és már tapasztalt szaktanácsadói első kézből nyújtanak segítséget a célnak leginkább megfelelő anyagok kiválasztásához. Kiszámolják a szükséges anyagmennyiséget, elkészítik  250 négyzetméteres fürdőszoba bemutató termében fürdőszobánk virtuális 3D tervét, vagy akár házhoz szállítják az általunk megrendelt termékeket.

 

„Mindig is a célunk volt, hogy az építkezők, felújítók igazi partnere legyünk. Már a kezdetektől, induló tüzépként is fontosnak tartottuk, hogy ne csak a termék minősége legyen kiváló, hanem hogy szaktudásunkkal és megfelelő termékismerettel is támogassuk az építkezőket, felújítókat. A veszprémi HUFBAU Áruház hatalmas mérföldkő mind a HUFBAU, mind a családi vállalkozásunk életében, és a régióban, de talán a hazai építőiparban is." - mondta Schneiderné Piedl Anna, a beruházást végző Piedl-Ker Kft. ügyvezetője, a nyitást megelőző bejáráson.

A kiszolgálást a nyitás követően fél évvel induló korszerű drive-in rendszer is segíti, amely a szerződött kivitelezőknek és később magánszemélyeknek is elérhető. Az áthajtásos, nagy részben önkiszolgáló folyamat egyszerűsíti a nagytételű vásárlást, megkönnyítve és meggyorsítva a rakodást, anyagbeszerzést, amely a mai építkezéseknél, felújításoknál sokszor válhat létkérdéssé.

A tavaszi nyitás pillanatától kezdve az áruházban elérhető a HUFBAU Hűségkártya programja is, amely új és új akciókat, kedvezményeket ad a visszatérő vásárlóknak, akár kivitelezőként, akár magánszemélyként regisztrálnak.

Az országszerte 18. éve működő HUFBAU építőanyag- és barkácskereskedések magyar családi vállalkozások tulajdonai. A veszprémi áruházat építő tulajdonos, a Piedl-Ker Kft. az elmúlt három évben megháromszorozta forgalmát. Veszprémben nyíló áruháza mellett Balatonalmádiban és Balatonfüreden működő építőanyag kereskedéseiben több mint 50 főt foglalkoztat.

Ajánlott cikkek